Vi kan hjälpa er

Vi på Excellence Productions använder gärna vår erfarenhet för att hjälpa er nå de resultat ni önskar åstadkomma. Vi kan hjälpa er med följande tjänster:
 - Event/Evenemang
- Talare
- Underhålling
- Researrangemang

Excellence Productions Oy Ltd

Vi är ett nyetablerat företag beläget i Vasa på västkusten i Finland.

Vårt företags historia är kort, men ser man till vår erfarenhet så är det ganska rakt ut det motsatta. Våra ägare, investorer och vår personal har många års erfarenhet från vår industri. Vi har jobbat i alla Nordiska länder och vi har även erfarenhet från jobb i USA och Asien. Vår VD är talare, vår projektledare är en erfaren evenemangsplanerare och bokare, vår adminstrationsansvaraiga har lång erfarenhet och har tidigare administrerat evenemang och projekt med över 10.000 besökare.

Vi vet att vi kan det vi håller på med. Vi vet att vi kan vara till stor hjälp.

Increase 2017

Excellence Productions presenterar stolt vårt eget flaggskepp event Increase, som detta år hålls den 6 November i Finlandia-huset, Helsingfors. Vår ambition är att skapa ett business event i världsklass där vi ger maximalt mervärde till alla våra gäster.

Huvudtalare på årets event är "the Shark", "the Dragon", den kända riskkapitalisten "Mr Wonderful" Kevin O'Leary (Kanada/USA). I Finland är han välkänd från Nelonen och Jim TV-programmen "Leijonan luola USA" och "Leijonan luola Kanada".

Övriga talare på årets event: Bob "Dr Increase" Harrison (USA), Francis Kong (Filippinerna), Karri Kivi (Finland), Antti Muurinen (Finland), Ronja Salmi (Finland) samt några eventuella överraskningsgäster.