Voimme Auttaa TEITÄ

Excellence Productions -tiimi käyttää mielellään kokemustaan auttaakseen teitä saavuttamaan toivomanne tulokset. Voimme auttaa mm. seuraavissa palveluissa:

- Tapahtumien järjestäminen
- Puhujat
- Ohjelmajärjestelyt
- Matkajärjestelyt

Excellence Productions Oy Ltd

Olemme Vaasassa, Suomen länsirannikolla sijaitseva uusi yritys.

Yrityksemme historia on lyhyt, mutta kokemusta on sitäkin enemmän. Omistajilla, sijoittajilla sekä henkilökunnalla on alalta usean vuoden kokemus. Olemme työskennelleet kaikissa Pohjoismaissa sekä Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Toimitusjohtajamme on kokenut seminaariesiintyjä ja luennoitsija, projektipäällikkömme kokenut tapahtumajärjestäjä ja hallintovastaavilla on pitkä kokemus alalta. Tapahtumia olemme järjestäneet jopa yli 10 000 osallistujalle.

Sen mitä teemme, me osaamme. Tiedämme, että voimme olla suureksi avuksi juuri teille.

Increase 2017Excellence Productions ylpeänä esittää oman lippulaivansa, Increase 2017-tapahtuman. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 6. marraskuuta Finlandia-talolla Helsingissä. Increase 2017 on maailmanluokan business-seminaari, joka tarjoaa osallistujilleen suuren arvon ja elämyksen.

Tapahtuman pääpuhujana vuonna 2017 on "The Shark", "The Dragon", tunnettu riskikapitalisti Kevin "Mr Wonderful" O'Leary (Kanada/USA). Suomessa hänet tunnetaan Nelosella ja Jim:llä pyörivistä ohjelmista "Leijonan luola USA" ja "Leijonan luola Kanada".

Muita tapahtuman puhujia tänä vuonna ovat mm. Bob "Dr Increase" Harrison (USA), Francis Kong (Filippiinit), Karri Kivi (Suomi), Antti Muurinen (Suomi), Ronja Salmi (Suomi) sekä muut yllätysvieraat.